ZABZAB

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ZABZAB. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 10:25 Er waren wat problemen maar keurig opgelost door ZABZAB. Het eten is keurig en kwaliteit is top. Mede door adequaat oplossen van eigenaar, geef ik 5* 5*.
24 feb 2024 om 21:01 Snap dat het druk is op zaterdag, maar 2,5 uur is echt wel heel lang. Ook 1 maaltijd fout helaas. Jammer.
16 feb 2024 om 21:52 Good as always!
14 feb 2024 om 23:13 Great as always
9 feb 2024 om 19:37 The food was really good and on time. Only thing is that I ordered 2 main dishes with chicken, 1 came with beef. And a chicken side dish that I believe was pork.
8 feb 2024 om 20:03 Heerlijk gegeten!
27 jan 2024 om 5:56 Extreem lekker gegeten
20 jan 2024 om 20:39 Vers en prima. We hadden deze keer de extra groenten optie erbij besteld, maar dat was niet de moeite. Een tip nog: neem de bezorgtijd minimaal 15 minuten extra want men komt niet stipt op de aangegeven tijd
15 jan 2024 om 8:53 Lekker en op tijd
14 jan 2024 om 20:34 Prima eten. Kip in zoetzure saus met groenten. Die zaten er nauwelijks in. Dus volgende keer moeten we de ‘extra groente’ optie erbij nemen (€3)
11 jan 2024 om 21:32 Lekker en genoeg
25 dec 2023 om 11:08 Extra groenten erbij besteld, die extra groenten heb ik niet terug gevonden in de gerechten. Afgezien daarvan, de smaak van de gerechten was prima.